Trailere

Eternal Strands a dezvăluit un trailer de joc și o analiză profundă la Future Game Show

Yellow Brick Games, alcătuit din veterani din industrie precum Mike Laidlaw, a prezentat două videoclipuri noi pentru jocul lor de debut, Eternal Strands, în cadrul Future Game Show Summer Showcase. Unul dintre acestea este un trailer ce prezintă modul de joc al lui Eternal Strands, în timp ce celălalt oferă o analiză mai detaliată a acestui titlu așteptat cu nerăbdare. Iată mai jos ambele videoclipuri.

Trailerul de gameplay ne oferă o privire asupra diverselor aspecte ale jocului Eternal Strands. Acesta evidențiază lupta inspirată din titluri precum Shadow of the Colossus și Monster Hunter, unde jucătorii pot urca pe spatele monstrilor pentru a le găsi punctele slabe. De asemenea, se subliniază abilitatea jucătorilor de a escalada obiecte pentru a-și facilita explorarea în lumea jocului.

Pe de altă parte, videoclipul cu analiza profundă ne oferă o perspectivă mai detaliată asupra mecanicilor de joc și a abilităților magice din Eternal Strands. În acest videoclip, vedem jucătorul confruntându-se cu un Ashpeak Drake și folosind diverse abilități pentru a-l înfrunta, inclusiv ridicarea și aruncarea obiectelor, precum și reflectarea atacurilor inamice înapoi la dușman.

Eternal Strands nu a primit încă o dată oficială de lansare, însă se știe că va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Fanii sunt așteptați cu nerăbdare să descopere mai multe detalii despre acest joc promițător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *