Știri

Escape From Tarkov introduce microtranzacții

Recent, Escape From Tarkov a anunțat introducerea primelor sale microtranzacții în cadrul unei actualizări viitoare, marcând o schimbare semnificativă în joc.

Battlestate Games, dezvoltatorul jocului, va permite jucătorilor să achiziționeze „linii de stocare” suplimentare și să acceseze modul co-op de practică prin intermediul acestor microtranzacții, potrivit ultimelor note de patch-uri.

Deși actualizarea 0.14.1.0 aduce și remedieri critice pentru a îmbunătăți experiența de joc, precum ajustări ale imaginilor și geometriei, modificări ale balansului camerei și corectarea erorilor de sărituri și a inconsecvențelor daunelor, introducerea microtranzacțiilor a stârnit reacții mixte în rândul comunității de jucători.

Astfel de schimbări pot ridica îngrijorări cu privire la crearea unui mediu pay-to-win și pot modifica dinamica jocului, în special într-un titlu cunoscut pentru mecanica sa hardcore de supraviețuire.

Cu toate acestea, unele segmente ale comunității pot saluta oportunitatea de a-și extinde spațiul de inventar și de a experimenta noi moduri de joc, cum ar fi modul co-op de practică.

Este important de observat că introducerea microtranzacțiilor marchează o schimbare semnificativă în planurile pentru anul 2024 ale Escape From Tarkov și va fi monitorizată îndeaproape de către jucători și de către industria jocurilor video în ansamblu.

Reacțiile și impactul exact al acestei schimbări rămân de văzut în următoarele săptămâni, pe măsură ce comunitatea se adaptează la noile elemente ale jocului și la schimbările aduse de introducerea microtranzacțiilor.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *