Știri

Ermac se alătură listei de luptători în Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios a anunțat că Ermac, unul dintre luptătorii emblematici ai universului Mortal Kombat, se va alătura listei de personaje în Mortal Kombat 1 pe 23 aprilie. Cu toate acestea, posesorii de Kombat Pack vor putea să-l joace începând cu 16 aprilie, beneficiind de un acces anticipat. Trailerul său de gameplay poate fi văzut mai jos, oferind o privire detaliată asupra mișcărilor sale caracteristice.

Ermac folosește telekinezia și servește ca un vas pentru sufletele plecate, integrându-le cu pricepere în luptă. El poate manipula spiritele pentru a captura eficient adversarii, deschizându-le astfel ușa către combo-uri devastatoare sau teleportându-se în spatele lor. Atunci când își încarcă corpul cu aceste suflete, devine și mai formidabil, având la dispoziție abilități și mai puternice, inclusiv un spirit demonic care înfige adversarul.

Fatality-ul lui Ermac îl prezintă desfășurându-și o serie de mișcări precise pentru a diseca sistematic adversarul, creând o scenă de groază înfricoșătoare. În plus, Mavado, un alt personaj iconic din Mortal Kombat: Deadly Alliance, este anunțat ca următorul luptător ce va fi adăugat, având debutul programat pentru luna mai. Mavado se va remarca prin cârligele sale distinctive și prin abilitatea sa de a utiliza capcane pentru a surprinde adversarii.

Fanii seriei sunt încurajați să rămână la curent pentru mai multe detalii despre data exactă a lansării lui Mavado în săptămânile următoare.

Mortal Kombat 1 este disponibil pentru Xbox Series X/S, PS5, PC și Nintendo Switch, oferind o experiență captivantă de luptă în universul iconic al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *