Zvonuri

Epic Games Store se pregătește să lanseze un serviciu de abonament, potrivit zvonurilor

O scurgere recentă de informații sugerează că Epic Games Store se află în etapele finale ale dezvoltării unui serviciu de abonament. Această mișcare vine în contextul creșterii popularității serviciilor de abonament în industria jocurilor, în special odată cu succesul Xbox Game Pass. Deși Epic Games încă nu a făcut un anunț oficial, datele scurse indică posibile caracteristici ale serviciului, inclusiv reduceri, acces la EA Play și perioade de probă cronometrate.

Trendul serviciilor de abonament a prins amploare în industrie încă de la lansarea EA Play și PlayStation Now în 2014. Cu succesul înregistrat de Xbox Game Pass al Microsoft, mai multe companii explorează acum această modalitate de a oferi jucătorilor acces la o varietate de titluri.

Datele scurse indică faptul că Epic Games Store ar putea oferi abonamente anuale și lunare, cu reduceri speciale pentru abonați. De asemenea, se pare că EA Play ar putea face parte din pachet, similar cu serviciile oferite de Steam și Xbox Game Pass. S-a menționat, de asemenea, posibilitatea includerii unor perioade de probă cronometrate în serviciu.

Cu toate acestea, Epic Games nu a confirmat sau comentat încă aceste informații. În ultima perioadă, Ubisoft a făcut modificări la propriul său serviciu de abonament, Ubisoft+, și se pare că și Epic Games explorează acum această oportunitate.

Este interesant de urmărit cum va gestiona Epic Games prețurile și cum va integra acest serviciu de abonament în strategia sa generală. Această posibilă lansare vine la scurt timp după ce Epic Games a făcut concedieri în septembrie, concediind aproximativ 16% din personal. Cu toate acestea, compania a susținut că aceste măsuri au fost luate pentru a-și concentra eforturile pe „planurile ambițioase” ale Epic Games, fără a afecta dezvoltarea sau aspectele principale ale afacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *