Știri

Epic Games Store oferă gratuit trei jocuri Fallout din 22 februarie

Utilizatorii Epic Games Store vor avea parte de o surpriză de proporții pe 22 februarie, deoarece magazinul va oferi nu unul, ci trei jocuri Fallout complet gratuite. Această mișcare neașteptată vine în contextul în care Epic Games Store obișnuiește să ofere unul sau două jocuri gratuite în fiecare săptămână, făcând anunțul a trei jocuri Fallout gratuit să fie cu atât mai notabil.

În prezent, jocul gratuit în magazin este Dakar Desert Rally, care poate fi revendicat până pe 22 februarie. După această dată, jucătorii vor putea să-și adauge gratuit în bibliotecă cele trei titluri clasice din seria Fallout: Fallout, Fallout 2 și Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.

Primele două jocuri Fallout sunt considerate drept pionieri în genul RPG și au avut un impact major asupra industriei jocurilor video. Fallout Tactics: Brotherhood of Steel aduce o abordare diferită, concentrându-se pe lupte pe rând, oferind o experiență nouă în cadrul francizei.

Este de menționat că aceste jocuri au fost oferite gratuit anterior prin Epic Games Store, dar mulți utilizatori ar putea să le fi ratat. Acum este o nouă ocazie pentru cei care nu au apucat să le revendice anterior.

Pentru cei care au fost constanți în revendicarea jocurilor gratuite oferite de Epic Games Store, acestea ar putea avea deja aceste titluri în colecția lor. Cu toate acestea, pentru cei care nu le-au revendicat încă sau pentru cei care doresc să-și completeze colecția, această ofertă este o oportunitate excelentă.

Nu ratați ocazia de a obține gratuit cele trei jocuri Fallout începând cu 22 februarie pe Epic Games Store.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *