Știri

Epic Games Store oferă gratuit 20 Minutes Till Dawn

Promoția jocului misterios de la Epic Games Store continuă, iar jucătorii pot revendica gratuit jocul “20 Minutes Till Dawn” până pe 3 ianuarie, ora 10:00 CT. Se speculează că jocul gratuit din 3 ianuarie ar putea fi “A Plague Tale: Innocence”, iar titlul final, disponibil începând cu 4 ianuarie, ar putea fi “Marvel’s Guardians of the Galaxy”.

Deși “20 Minutes Till Dawn” poate să nu aibă aceeași recunoaștere a numelui ca alte titluri, precum “A Plague Tale” sau “Guardians of the Galaxy”, este la fel de captivant. Jocul se încadrează în genul Survivors, având un stil de joc similar cu “Vampire Survivors”, unde jucătorii trebuie să evite valurile de monștri și să supraviețuiască până în zori. Cu elemente de tip roguelike și o varietate de personaje și arme deblocate pe parcurs, “20 Minutes Till Dawn” a primit recenzii pozitive și a devenit un succes comercial.

Fanii Epic Games Store au avut parte de o serie impresionantă de jocuri gratuite în ultimele zile, iar promoția continuă să surprindă jucătorii cu titluri variate și captivante. Se așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea jocurilor viitoare și începutul unui nou an plin de surprize din partea Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *