Știri

Epic Games Store dezvăluie un joc gratuit care va veni pe 18 aprilie

Magazinul Epic Games își continuă rotația de jocuri gratuite, cu Ghostrunner disponibil în această săptămână și The Big Con în următoarea.

Ghostrunner, un joc de platformă de acțiune cyberpunk, îi pune pe jucători în pielea lui Jack the Ghostrunner, navigând prin Dharma Tower pentru a-l elibera pe Arhitect. Este caracterizat de acțiune rapidă și de necesitatea de a avea atât viteză, cât și conștientizare intensă.

The Big Con este un joc de aventură indie în care jucătorii preiau rolul lui Ali, care se angajează în diverse activități “strâmbe” pentru a-și salva magazinul video al familiei. Permite escrocherii, hoții de buzunare și alte activități cu un cadru anilor ’90 și oferă un grad de libertate în abordarea furturilor și înșelăciunilor.

Rotația de jocuri gratuite a Epic Games Store se schimbă în fiecare săptămână, oferind o varietate de titluri pentru jucători să exploreze și să se bucure de ele. Revendicarea jocurilor este simplă și le oferă jucătorilor oportunitatea de a descoperi noi experiențe de gaming fără a fi nevoie să plătească.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *