Știri

Epic Games Store dezvăluie jocurile gratuite pentru 9 mai

Epic Games Store își continuă generozitatea oferind conținut în valoare de peste 100 USD în săptămâna următoare, inclusiv două jocuri gratuite și alte surprize pentru utilizatorii săi.

Începând cu perioada actuală și până pe 9 mai la ora 10:00 CT, utilizatorii Epic Games Store pot revendica gratuit Cat Quest 2 și Orcs Must Die 3, două jocuri independente apreciate, perfecte pentru experiențe de co-op.

Cu toate acestea, începând cu 9 mai și până pe 16 mai, se vor face actualizări în lista de jocuri gratuite. Aceasta va include Circus Electrique, un joc de rol tactic despre gestionarea unui circ, și conținut pentru RPG-ul inactiv Firestone. Împreună, aceste oferte valorează peste 100 USD.

Firestone, deși poate fi un titlu niche, oferă o serie de bonusuri valoroase pentru jucători, inclusiv monedă în joc, cufere și skinuri exclusive. Chiar dacă nu este pentru toată lumea, acest conținut adițional este o oportunitate excelentă pentru cei interesați de jocurile inaktive.

În timp ce se așteaptă la noile oferte, utilizatorii pot să profite în continuare de Cat Quest 2 și Orcs Must Die 3. De asemenea, este important de menționat că un nou joc Cat Quest a fost anunțat recent, așa că fanii ar putea dori să se întoarcă la seria Cat Quest înainte de lansarea noii intrări.

Epic Games Store continuă să ofere beneficii considerabile pentru comunitatea sa de jucători, cu o varietate de oferte și promoții regulate menite să îmbogățească experiența de joc pentru toți utilizatorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *