Știri

Epic Games Store dezvăluie cele două jocuri gratuite pentru 25 aprilie

Lansatorul Epic Games Store confirmă două jocuri gratuite care vor fi disponibile pe 25 aprilie, oferind, de asemenea, o surpriză gratuită pe care utilizatorii o pot revendica chiar acum.

Jocurile gratuite din Epic Games Store pentru săptămâna 25 aprilie – 2 mai sunt Industria și Lisa: The Definitive Edition. Utilizatorii Epic Games Store au ocazia să revendice jocuri gratuite în fiecare săptămână, iar de această dată vor fi încântați să primească două titluri captivante.

În prezent, utilizatorii Epic Games Store pot revendica The Big Con gratuit, împreună cu Epic Dragon Shimmerscale Pack pentru jocul gratuit Town of Salem 2. Acesta din urmă este o surpriză plăcută pentru mulți, deoarece nu a fost dezvăluit la momentul obișnuit de anunț al jocurilor gratuite.

Pe 25 aprilie, utilizatorii Epic Games Store vor putea revendica Industria, un shooter la persoana întâi despre o femeie transportată într-o realitate paralelă, și Lisa: The Definitive Edition, un RPG de groază cu defilare laterală care include jocurile Lisa: The Painful și Lisa: The Joyful într-un singur pachet convenabil.

Industria a câștigat recenzii mixte la lansare, dar premisa sa unică merită o încercare, mai ales când poate fi jucat complet gratuit. Pe de altă parte, jocurile Lisa au fost bine primite de către fanii genului, oferind o experiență captivantă și de neuitat.

În timp ce așteaptă jocurile gratuite de săptămâna viitoare, utilizatorii Epic Games Store pot explora aventurile din The Big Con și pot profita de beneficiile Epic Dragon Shimmerscale Pack pentru Town of Salem 2. Aceste oferte îi vor ține cu siguranță ocupați până când vor putea descărca următoarele jocuri gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *