Știri

Epic Games Store confirmă următorul său joc gratuit pentru 15 februarie

Magazinul Epic Games lansează două jocuri gratuite pentru săptămâna curentă și dezvăluie totodată ce a pregătit pentru fanii săi începând cu 15 februarie.

Începând cu ora 10:00 CT pe 8 februarie, utilizatorii Epic Games Store au avut o nouă selecție de jocuri gratuite. Doki Doki Literature Club Plus! și Lost Castle sunt cele două titluri disponibile pentru a fi revendicate până pe 15 februarie, când vor fi înlocuite de Dakar Desert Rally.

Doki Doki Literature Club Plus! nu este doar un simplu sim/roman vizual de întâlniri, ci un joc de groază psihologică ce merită explorat. Pe de altă parte, Lost Castle este un RPG de acțiune roguelike, oferind o experiență captivantă în temnițe.

Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare următoarea rundă de jocuri gratuite, Epic Games Store a confirmat că pe 15 februarie va oferi Dakar Desert Rally, un joc de curse de raliuri off-road bazat pe Amaury Sport Organization. Jocul va permite jucătorilor să ajusteze simularea după preferințele lor și să se bucure de cursele multiplayer online sau offline pentru un singur jucător.

Epic Games Store continuă să impresioneze cu varietatea sa de oferte, oferind o gamă largă de experiențe de jocuri pentru toți fanii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *