Știri

Epic Games Store anunță oficial jocurile gratuite pentru 4 aprilie

Epic Games Store a confirmat oficial cele două jocuri gratuite pe care utilizatorii de PC le pot revendica începând cu data de 4 aprilie, în conformitate cu rotația lor săptămânală obișnuită. După ce au beneficiat de perioada de gratuitate pentru Islets, jucătorii se pot bucura acum de The Outer Worlds și Thief, două titluri remarcabile ce vor fi disponibile pentru o perioadă limitată.

Această dezvăluire a confirmat și o scurgere anterioară, care a fost inițial făcută de cunoscutul leaker Billbil-kun. Billbil-kun, recunoscut pentru precizia sa în dezvăluirea jocurilor gratuite și a altor oferte din industria jocurilor video, a prevăzut cu exactitate titlurile oferite de Epic Games Store pentru această perioadă.

The Outer Worlds, un RPG SF cu o poveste captivantă ce amintește de seria Fallout, este unul dintre jocurile oferite. Ediția disponibilă gratuit include și DLC-uri, îmbunătățiri grafice și alte elemente care aduc o experiență îmbunătățită jucătorilor.

Pe de altă parte, Thief este un joc de stealth care se distinge prin atmosfera sa întunecată și mecanicile de joc captivante. Chiar dacă a primit recenzii variate la lansare, Thief a devenit un titlu de cult în timp și este apreciat pentru stilul său distinct.

Ambele jocuri oferă experiențe diferite și vor satisface gusturile diverse ale jucătorilor, de la fani ai RPG-urilor până la cei care preferă jocurile de stealth. Aceste oferte gratuite sunt disponibile pe o perioadă limitată, așa că utilizatorii Epic Games Store sunt încurajați să le revendice înainte să expire termenul.

În timp ce unii jucători ar putea să nu fie interesați de aceste titluri, Epic Games Store promite să continue să ofere selecții variate și interesante de jocuri gratuite în săptămânile viitoare. Astfel, fanii vor fi cu siguranță curioși să vadă ce alte surprize le pregătește magazinul în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *