Știri

Epic Games Store anunță jocul misterios gratuit pentru 1-2 ianuarie 2024: Escape Academy

Magazinul Epic Games a dezvăluit că jocul misterios gratuit pentru începutul anului 2024 este Escape Academy. Utilizatorii Epic Games Store pot adăuga acum acest joc la bibliotecile lor digitale până pe 2 ianuarie. Escape Academy este un joc puzzle la persoana întâi, care aduce provocări de evadare din ce în ce mai dificile, iar cei care doresc să-și testeze abilitățile pot să-l revendice gratuit pentru o perioadă limitată.

Jocul gratuit anterior, Ghostrunner, a fost înlocuit cu Escape Academy în cadrul promoției Epic Games Store, care oferă zilnic jocuri misterioase gratuite utilizatorilor săi. În următoarele zile, se așteaptă să fie dezvăluite încă trei jocuri misterioase gratuite, conform scurgerilor. Printre acestea se numără 20 Minutes Till Dawn, A Plague Tale: Innocence și Marvel’s Guardians of the Galaxy, iar utilizatorii sunt încurajați să verifice zilnic lansatorul Epic Games pentru a vedea noile oferte.

Escape Academy, un joc distractiv și provocator, oferă o experiență de puzzle la persoana întâi, iar utilizatorii care doresc să exploreze și mai mult universul Escape Academy pot verifica și DLC-urile plătite disponibile, inclusiv expansiunile Escape from the Past și Escape from Anti-Escape Island.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *