Știri

Epic Games Store anunță jocul gratuit pentru 9 noiembrie

Epic Games Store, cunoscut pentru oferirea de jocuri gratuite săptămânal, aduce o nouă surpriză jucătorilor. Utilizatorii magazinului Epic Games pot revendica acum jocul “Turnip Boy Commits Tax Evasion” până pe 9 noiembrie. Acest joc de acțiune și aventură are un concept neobișnuit, în care un nap trebuie să facă față unei datorii masive față de primarul Onion, implicând infracțiuni mărunte, temnițe, lupte cu fiare masive și multe alte peripeții.

Dar surprizele continuă, deoarece Epic Games Store a dezvăluit și ce urmează săptămâna viitoare. Începând cu 9 noiembrie, utilizatorii vor putea revendica jocul “Golden Light,” un amestec bizar de supraviețuire horror, FPS, hunt prop roguelike, și comedie întunecată. Aici, jucătorii trebuie să se confrunte cu arme procedurale, arme randomizate și surprize de-a dreptul bizare, într-o experiență care promite să fie unică și captivantă.

Epic Games Store a surprins mereu comunitatea cu selecția sa variată de jocuri gratuite, iar “Golden Light” pare să nu facă excepție. Cu un amestec de absurditate și elemente horror, acest joc ar putea aduce zâmbete și momente tensionate în același timp.

Fanii Epic Games Store pot să fie nerăbdători să descopere ce alte titluri interesante vor fi dezvăluite în viitor, deoarece magazinul nu se lasă prins într-un tipar, oferind mereu surprize plăcute. Așadar, amatorii de jocuri vor dori să fie cu ochii pe magazin pe 9 noiembrie la ora 10 AM CT pentru a afla ce urmează în lumea jocurilor gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *