Știri

Epic Games Store anunță jocul gratuit pentru 25 ianuarie: Infinifactory

Magazinul Epic Games a dezvăluit următorul joc gratuit disponibil pentru revendicare în perioada 25 ianuarie – 1 februarie: Infinifactory. Acest joc de puzzle sandbox, cu o valoare obișnuită de 24,99 USD, oferă jucătorilor oportunitatea de a construi fabrici într-un mediu captivant. Utilizatorii Epic Games Store obișnuiesc să primească jocuri gratuite în fiecare săptămână, iar această ofertă face parte din aceeași tradiție.

În timp ce actualul joc gratuit este Love, un platformer independent, care va fi disponibil până pe 25 ianuarie, Infinifactory promite o experiență diferită și provocatoare. Săptămâna trecută, un alt joc gratuit, Sail Forth, a avut o problemă temporară în care solicita utilizatorilor să plătească pentru a-l obține gratuit. Cu toate acestea, problema a fost rezolvată, iar giveaway-ul actual pare să decurgă fără probleme.

Infinifactory, lansat inițial în 2015, a primit recenzii mixte de la critici, dar a fost lăudat de fani, având un rating general „covârșitor de pozitiv” pe Steam. Cu o perioadă limitată de revendicare, utilizatorii Epic Games Store sunt încurajați să adauge gratuit jocul în biblioteca lor digitală înainte de data limită.

După 1 februarie, Infinifactory va fi înlocuit cu un alt joc gratuit, iar utilizatorii vor avea din nou oportunitatea de a revendica gratuit următorul titlu surpriză. Fanii platformei pot anticipa o varietate de genuri, dimensiuni și teme pentru jocurile gratuite ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *