Știri

Epic Games Store anunță jocul gratuit pentru 11 aprilie: Ghostrunner

Epic Games Store a dezvăluit jocul gratuit pentru data de 11 aprilie, continuând tradiția oferirii de jocuri gratuite săptămânal. Utilizatorii pot revendica gratuit jocuri în fiecare săptămână, iar de această dată, jocul gratuit este Ghostrunner.

Începând cu ora 10:00 CT pe 11 aprilie, utilizatorii Epic Games Store vor putea să își adauge gratuit Ghostrunner în biblioteca lor de jocuri. Acesta este un titlu de acțiune și aventură apreciat, oferind o experiență captivantă și plină de acțiune pentru jucători.

Înainte de Ghostrunner, utilizatorii Epic Games Store au avut ocazia să revendice alte două jocuri gratuite în săptămâna precedentă: The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition și Thief. Cu toate că Ghostrunner este o reluare pentru mulți utilizatori, această ofertă oferă o oportunitate excelentă pentru cei care nu au avut șansa să-l revendice anterior.

Alături de Ghostrunner, Epic Games Store continuă să ofere o gamă variată de jocuri gratuite pentru comunitatea sa de utilizatori. Deși unele oferte pot fi reluări pentru unii jucători, acestea sunt încă o oportunitate minunată de a descoperi și de a juca titluri de înaltă calitate, fără a fi nevoie să plătească.

Pentru cei interesați să rămână la curent cu jocurile gratuite oferite de Epic Games Store, se recomandă verificarea lansatorului săptămânal pentru anunțurile viitoare. În plus, Epic Games Store a confirmat că vor exista și alte jocuri gratuite de-a lungul anului, inclusiv titluri clasice precum Fallout, Fallout 2 și Fallout Tactics: Brotherhood of Steel.

Cu o gamă atât de variată de jocuri gratuite, Epic Games Store continuă să ofere o experiență captivantă pentru comunitatea sa de jucători, aducându-le acces la titluri populare și îndrăgite din întreaga industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *