Știri

Epic Games Store anunță 2 jocuri gratuite pentru 14 martie: Deus Ex: Mankind Divided și The Bridge

Utilizatorii Epic Games Store sunt tratați cu o dublă surpriză în această săptămână, deoarece pe 14 martie vor fi disponibile două jocuri gratuite: Deus Ex: Mankind Divided și The Bridge.

Astăzi, jucătorii încă se mai pot bucura de jocul gratuit Astro Duel 2, care va fi disponibil până pe 14 martie, ora 10:00 CST, când va fi înlocuit de cele două oferte noi.

Deus Ex: Mankind Divided, dezvoltat de Eidos Montreal și publicat de Square Enix în 2016, este un joc de rol de acțiune care a primit recenzii în mare parte pozitive la lansare, chiar dacă nu a avut același succes ca predecesorul său. The Bridge, pe de altă parte, este un joc de puzzle 2D lansat în 2013, care a fost bine primit de către utilizatori, deși recenziile critice au fost mixte.

Oferta Epic Games Store pentru 14 martie până pe 21 martie le oferă jucătorilor oportunitatea de a explora aceste două titluri captivante gratuit. Este rar ca platforma să ofere titluri AAA, ceea ce face includerea lui Deus Ex: Mankind Divided remarcabilă.

Acestea sunt cele două jocuri gratuite pe care utilizatorii Epic Games Store le pot revendica în perioada 14 martie – 21 martie:

Deus Ex: Mankind Divided
The Bridge
Această ofertă generoasă ar putea reînvigora interesul pentru seria Deus Ex, mai ales că recentele rapoarte despre anularea unui viitor joc din această franciză au stârnit interesul jucătorilor.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *