Știri

Epic Games oferă Chivalry 2 gratuit și promite încă o săptămână de jocuri misterioase

Magazinul Epic Games continuă să surprindă utilizatorii cu oferte gratuite de jocuri, iar acum oferă Chivalry 2 gratuit până pe 6 iunie. Deși lista jocurilor gratuite este ținută în secret, promovarea a fost confirmată să continue pentru cel puțin încă o săptămână.

Chivalry 2, un joc multiplayer medieval de război, poate fi revendicat gratuit până pe 6 iunie la ora 10:00 CT. Acesta este al treilea joc gratuit dintr-o serie de oferte surpriză, care au început cu Dragon Age: Inquisition și Farming Simulator 22.

Deși Epic Games Store nu dezvăluie jocurile gratuite în avans, scurgerile anterioare au dezvăluit faptul că promovarea va include patru jocuri gratuite. Dealabs a divulgat precis jocurile gratuite din trecut, sugerând că este probabil ca și jocul de la 6 iunie să fie scurs din timp.

Pentru cei care nu au încă Chivalry 2 în colecția lor, acum este șansa perfectă de a-l obține complet gratuit. În timp ce așteptăm dezvăluirea următorului joc misterios gratuit, fanii trebuie să fie pe fază pentru scurgeri sau să viziteze Epic Games Store săptămâna viitoare pentru a afla mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *