Trailere

Entropy Survivors: broasca și mecanicul, un duo neașteptat în lupta cu hoardele de inamici

În 2022, dezvoltatorii unui roguelike indie au provocat convențiile cu întrebarea îndrăzneață: “Dar dacă o broască ar pilota un mecanic?” Astăzi, au răspuns prin lansarea a două jocuri captivante în 2024, cel mai recent fiind un demo pentru “Entropy Survivors”. Acest roguelike infernal îți oferă controlul asupra a două seturi de mișcări: broasca înarmată cu pistol și mecanicul cu sabie.

Conceptul simplu se desfășoară într-un shooter cu mai multe clase și arme colectabile. Unele dintre arme sunt, totuși, cu adevărat inedite, cum ar fi posibilitatea de a chema o grămadă de camioane de gunoi pentru a călca în picioare inamicii sau o armă care împușcă în albine.

Demo-ul oferă trei niveluri de dificultate crescătoare și o varietate de avantaje de deblocat, oferind jucătorilor o experiență în continuă evoluție. Cu o abordare inițial lentă, învățarea strategiilor de grupare și evitare a atacurilor aduce o adâncime surprinzătoare jocului.

“Entropy Survivors” nu este doar un joc solo; este și un joc co-op online. Planul dezvoltatorilor este evident: să ofere o experiență de joc mai plăcută în cooperare, unde ritmul și strategiile se pot contopi în lupta contra hoardelor inamice. Demo-ul gratuit poate fi găsit pe Steam, iar jocul intenționează să fie lansat în al doilea trimestru al anului 2024. Dezvoltat de Moving Pieces Interactive, acesta promite să aducă ceva nou în lumea jocurilor de supraviețuire cu hoarde în stil arcade.

Celălalt joc al celor de la Moving Pieces, “Shoulders of Giants”, își menține intenția de lansare în acest an, completând o serie de inovații aduse de studioul indie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *