Știri

Enshrouded își începe călătoria cu peste un milion de jucători în primele patru zile

Lansarea recentă a jocului de supraviețuire Enshrouded, dezvoltat de Keen Games, a obținut un succes notabil, atrăgând peste 1 milion de jucători în doar 4 zile de la lansare. Această realizare notabilă vine în contextul în care lumea jocurilor este captivată de Palworld, un alt titlu de supraviețuire cu acces timpuriu care a devenit cel mai jucat joc de pe Steam și al doilea cel mai popular joc din istoria platformei.

Chiar dacă exista îngrijorare cu privire la competiția cu Palworld, Enshrouded a reușit să-și câștige propria bază de fani. Cu o interpretare diferită a genului de supraviețuire, Enshrouded oferă o experiență RPG de acțiune fantasy, cu mecanici de supraviețuire mai puțin punitive decât altele din gen. Asemănările între cele două jocuri includ posibilitatea de a salva și adăuga NPC-uri la tabăra jucătorului ca semn de recunoștință pentru ajutorul acordat.

Enshrouded a reușit să se claseze în primele 10 cele mai jucate jocuri pe Steam, cu peste 160.000 de jucători concurenți. În timp ce Palworld continuă să domine topurile, cu un vârf zilnic de aproape 1,8 milioane de jucători concurenți, succesul lui Enshrouded în primele zile de la lansare indică potențialul său de a deveni un nume important în lumea jocurilor de supraviețuire. Keen Games a transmis recunoștința sa pentru sprijinul comunității și a exprimat entuziasmul pentru dezvoltarea continuă a jocului în colaborare cu jucătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *