Știri

Enlisted: shooter-ul de 100 de persoane în care toată lumea are o echipă de NPC-uri vine pe Steam

Shooter-ul la scară largă, Enlisted, urmează să ajungă pe Steam în acest trimestru al anului 2024, aducând cu sine atmosfera distinctivă a celui de-al Doilea Război Mondial. Jocul FPS free-to-play a câștigat popularitate datorită abordării sale inovatoare, unde jucătorii sunt responsabili pentru o întreagă echipă de NPC-uri, oferind bătălii ample și strategice. Versiunea Steam, denumită Enlisted: Reinforced, reflectă modificările masive recente aduse jocului și progresele semnificative ale comunității încă de la lansarea sa inițială în versiune beta deschisă în 2021.

Enlisted rămâne o experiență multi-platformă, având versiuni independente pentru PC, PlayStation și Xbox. Jucătorii pot aștepta o continuare a inovațiilor aduse în 2023, cu actualizări majore care au revizuit progresul în joc și modul în care campaniile sunt jucate. Recentul adăugat arbori de progres pentru fiecare țară și un matchmaking mai dinamic au adus o varietate și mai mare în experiența de joc.

Editorul Gaijin anunță, de asemenea, o opțiune de migrare a contului pentru cei care doresc să-și păstreze progresul de la Gaijin.Net la versiunea Steam a jocului. Transferul de cont va fi disponibil în primele 30 de zile de la lansarea pe Steam. Cu toate acestea, jucătorii care doresc să sprijine dezvoltatorii în mod direct sunt încurajați să continue utilizarea contului Gaijin.Net.

Enlisted, dezvoltat de Darkflow Software și publicat de Gaijin, aduce o perspectivă inovatoare asupra genului FPS, iar lansarea sa pe Steam promite să extindă comunitatea și să ofere o experiență captivantă fanilor celui de-al Doilea Război Mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *