Trailere

Endless Ocean Luminous detaliază mecanicile de joc în noul trailer

Dezvoltatorul Arika și Nintendo au lansat un trailer proaspăt pentru viitorul Endless Ocean Luminous, oferind o perspectivă detaliată asupra mecanicilor de joc pe care jucătorii le vor experimenta în timp ce înoată și explorează vastul ocean al jocului. Vizionați cel mai recent trailer mai jos.

Endless Ocean Luminous este conceput ca un joc relaxant în care jucătorii pot explora sub ape alături de prieteni și alte personaje submarin. Jocul prezintă un ocean vast și schimbător, cu medii variind de la ape glaciare la adâncimi întunecate.

În timpul explorării Mării Voală, jucătorii vor întâlni peste 500 de specii diferite de viață marină. Aceștia vor trebui să colecteze lumina emisă de algele bio-luminiscente, dezvăluind astfel frumusețea vieții subacvatice. Jocul aduce în prim plan și creaturi antice și viață marină de adâncime, iar detalii despre acestea pot fi găsite într-un jurnal din joc.

În ceea ce privește modul multiplayer, până la 30 de jucători pot participa la scufundări în aceeași sesiune. Aceștia pot fi prieteni sau alți scafandri online. În timpul aventurilor lor, jucătorii pot întâlni și alți scafandri și pot alege să devină prieteni de scufundare, facilitând schimbul de descoperiri între ei.

Endless Ocean Luminous este programat să fie lansat pe 2 mai, exclusiv pentru Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *