Trailere

Endless Dungeon: disponibil în deblocare timpurie pentru posesorii ediției Last Wish

Endless Dungeon este acum accesibil pentru cei norocoși care au achiziționat ediția Last Wish a acestui joc captivant. Într-un moment de nerăbdare, dezvoltatorul Amplitude și editura Sega au dezvăluit un trailer nou-nouț pentru această aventură roguelite. Acesta este un pas important pentru fanii așteptați cu sufletul la gură.

Deblocarea timpurie a lui Endless Dungeon este posibilă pe platformele PC, PS5 și Xbox Series X/S. Versiunea completă va deveni disponibilă pentru toți cei care au achiziționat sau au precomandat ediția standard a jocului începând cu data de 19 octombrie.

Endless Dungeon plasează jucătorii în mijlocul unei stații spațiale părăsite, unde supraviețuirea devine o provocare zilnică. Luptați pentru a scăpa cu viață sau muriți încercând, într-o confruntare cu hoarde aparent nesfârșite de inamici însetați de sânge. De asemenea, veți avea misiunea de a proteja un cristal prețios de asalturile nemiloase ale acestor creaturi înfricoșătoare.

Jocul a fost aclamat drept o combinație unică de rogue-lite cu elemente shooter și strategie tactica pentru apărarea turnului. Jucătorii pot să se alăture în grupuri de până la 3 sau să opteze pentru un stil de joc mai solitar, folosind prieteni AI în încercarea lor de a supraviețui în labirintul spațial înfricoșător.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre Endless Dungeon, vă invităm să consultați recenzia noastră detaliată. În plus, săptămâna trecută, jocul a beneficiat de un trailer captivant în stilul unui videoclip muzical, care nu trebuie ratat. Endless Dungeon este, fără îndoială, o experiență pe care fanii genului nu o vor uita prea curând.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *