Trailere

Endless Dungeon dezvăluie un nou trailer în stil video muzical

Dezvoltatorul Amplitude și editorul Sega au lansat un trailer inedit pentru jocul Endless Dungeon. Acest trailer special este realizat sub forma unui videoclip muzical și include melodia “Endless” interpretată de Lera Lynn și Arnaud Roy. Pe lângă muzică, videoclipul oferă o privire asupra gameplay-ului din viitorul joc de acțiune tactică rogue-lite și prezintă și momente mai liniștite din lumea jocului, cum ar fi personaje care se relaxează într-un bar sau citesc scrisori.

Endless Dungeon a fost anunțat inițial în decembrie 2020 și trebuia să fie lansat în mai, dar data de lansare a fost amânată până la 19 octombrie. Echipa de dezvoltatori a decis să amâne lansarea pentru a se asigura că jocul atinge calitatea așteptată.

Jocul este un dungeon crawler rogue-lite care permite jucătorilor să coopereze online. Acesta va fi disponibil pe platformele PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S. De asemenea, se pregătește o lansare pentru Nintendo Switch, dar data exactă nu a fost încă confirmată.

Endless Dungeon promite o experiență interesantă și variată, iar noul trailer muzical adaugă o notă specială prezentării jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *