Trailere

Empire of the Ants prezintă un nou trailer

Microids și studioul de dezvoltare Tower Five au dezvăluit un nou trailer pentru Empire of the Ants, un viitor joc de strategie în timp real fotorealistic bazat pe lucrarea cu același nume a lui Bernard Werber, la GDC (Conferința Dezvoltatorilor de Jocuri) din acest an din San Francisco. Planificat să fie lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC mai târziu în acest an, Empire of the Ants îi va imersa pe jucători într-un ecosistem forestier magnific microscopic, în rolul lui 103,683rd, o furnică jurată să-și protejeze colonia cu orice preț.

În Empire of the Ants, folosiți fiecare mișcare în avantajul vostru pe calea spre dominația mondială. Strategia, explorarea, conflictul și alianțele cu speciile locale de faună sălbatică vor fi esențiale pentru supraviețuirea coloniei voastre.

Dezvoltat de studioul francez Tower Five cu Unreal Engine 5, Empire of the Ants va oferi o experiență strategică în timp real strâns inspirată din seria de cărți. Jucătorii vor călători prin lumea microscopică a unor proporții epice pentru a ajuta o colonie să prospere prin geniul lor tactic. Lucrurile bune vin în pachete mici!

„LUMEA INFINIT DE MICĂ SE PREGĂTEȘTE SĂ ÎȘI DUCĂ CEL MAI MARE RĂZBOI”

Romanul lui Bernard Werber a captivat milioane de cititori cu universul său fascinant și cu reflecțiile sale asupra naturii umane. Microids și Tower Five sunt mândri să ofere jucătorilor oportunitatea de a descoperi acest univers dintr-o perspectivă nouă prin această adaptare de joc video.

Despre Empire of the Ants:

Ia parte la o aventură epică – Ia rolul unei furnici curajoase printr-o vedere la persoană a treia și explorează abilități unice care te pot ajuta în luptă și explorare.

Un joc de strategie în timp real 3D cu dificultate progresivă – Jocul oferă o experiență intuitivă cu tutoriale pentru începători pentru a învăța fundamentele RTS, în timp ce oferă dificultate scalabilă și mecanici avansate pentru jucătorii veterani.

Explorează medii vaste și întâlnește fauna locală – Empire of the Ants îi va invita pe jucători să-și înfigă colții într-o pădure fotorealistică unde se vor întâlni și interacționa cu alte furnici și locuitori ai pădurii pe parcursul călătoriei lor.

Imersiv și fotorealistic – Unreal Engine 5 împinge limitele fotorealismului – doar uitați-vă la plante și la fauna sălbatică!

Poveste bazată pe anotimpuri – Jocul prezintă o poveste care urmează ritmul anotimpurilor și afectează atributele faunei sălbatice precum viteză, rezistență, bonusuri și altele.

Medii de zi și de noapte – Hartele din joc se vor schimba și ele în funcție de momentul zilei (zi, noapte, zori și amurg).

Empire of the Ants va fi disponibil în 2024 pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Adăugați jocul pe lista de dorințe acum pe Steam, GOG, Epic Games Store și PlayStation Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *