Trailere

Elden Ring: Shadow of the Erdtree prezintă un trailer cu noi șefi, zone și multe altele

Trailerul de lansare dezvăluie noi conținuturi palpitante pentru expansiunea mult așteptată.

Bandai Namco și FromSoftware au lansat un nou trailer plin de acțiune pentru Elden Ring: Shadow of the Erdtree, prima și ultima expansiune pentru RPG-ul de acțiune open-world aclamat de critici. Trailerul oferă o privire asupra a ceea ce îi așteaptă pe jucători în Tărâmul Umbrei, inclusiv noi șefi de temut, zone de explorat și multe altele.

Un nou capitol în povestea Elden Ring

Shadow of the Erdtree îi duce pe jucători într-o călătorie captivantă în Tărâmul Umbrei, urmându-l pe Miquella, fratele Maleniei. Cu motivele Empyreanului învăluite în mister, jucătorii se vor confrunta cu o gamă largă de pericole și provocări noi.

Noi amenințări de depășit

Trailerul dezvăluie o serie de noi șefi formidabili cu care jucătorii se vor lupta, inclusiv o figură care pare a fi Relanna, Twin Moon Knight. Acești dușmani unici vor necesita strategii și abilități noi pentru a fi depășiți.

Un arsenal extins de arme și abilități

Pentru a face față noilor amenințări, jucătorii vor avea acces la o gamă largă de arme și abilități noi. Expansiunea introduce opt tipuri noi de arme, aducând un total de aproape 100 de arme noi, incantații, cenușă spirituală și multe altele.

Fragmentele Scadutree oferă un impuls suplimentar

Un nou element de joc numit Scadutree Fragments le oferă jucătorilor un avantaj în luptă. Colectarea și folosirea acestor fragmente va consolida atât apărarea, cât și atacul jucătorului în timp ce explorează Tărâmul Umbrei.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree se lansează pe 21 iunie

Expansiunea este programată să se lanseze pe 21 iunie pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Jucătorii dornici să se aventureze în Tărâmul Umbrei pot face deja pre-comenzi pentru expansiune.

Recepție critică copleșitoare

Chiar și înainte de lansare, Elden Ring: Shadow of the Erdtree a primit o aclamare critică copleșitoare. Pe Metacritic, expansiunea deține în prezent un Metascore de 95, făcând-o cea mai bine cotată expansiune din toate timpurile.

Pregătiți-vă pentru o nouă aventură epică

Cu o poveste captivantă, noi provocări de depășit și o gamă largă de conținut nou de explorat, Elden Ring: Shadow of the Erdtree este o expansiune obligatorie pentru fanii RPG-ului de acțiune open-world. Pregătiți-vă să vă aventurați din nou în Tărâmul Între pământuri când expansiunea se lansează pe 21 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *