Știri

Elden Ring dezvăluie detalii înfiorătoare despre monstrul din DLC-ul viitor

În mijlocul anticipării pentru expansiunea Shadow of the Erdtree a lui Elden Ring, un detaliu înfiorător despre unul dintre noii monștri a fost subliniat recent, adăugând un strat suplimentar de mister și anticipare pentru fanii seriei.

Noul inamic monstruos, cunoscut sub numele de arzător uriaș, care va face parte din viitoarea expansiune, este parțial alcătuit din cadavre carbonizate. Această revelație a fost evidențiată de Bandai Namco în cadrul eforturilor lor de marketing pentru DLC-ul viitor. Imaginile captivantului monstru, cu membrele sale impregnate de cadavre, au stârnit speculații și teorii printre fanii seriei.

Detaliul înfiorător intensifică o teorie populară a fanilor care sugerează că monstrul este inspirat de „bărbații de răchită” – statui uriașe împletite cu paie, presupuse a fi folosite pentru sacrificii umane de către druizii celtici. Chiar dacă aceste afirmații sunt controversate, ele adaugă o notă de mister și mitologie celtică la universul fascinant al lui Elden Ring.

Cu lansarea expansiunii Shadow of the Erdtree programată pentru 21 iunie, fanii așteaptă cu nerăbdare să exploreze noile meleaguri și să se confrunte cu monștrii fascinanți și înfricoșători pe care le aduce această nouă aventură. Cu fiecare detaliu dezvăluit, misterul și anticiparea cresc, pregătind terenul pentru o experiență memorabilă în lumea întunecată și plină de magie a lui Elden Ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *