Știri

Editorul Grindstone confirmă participarea la WASD Live 2024

Editorul independent Grindstone își confirmă prezența la spectacolul WASD Live din acest an, care se va desfășura în perioada 25-27 aprilie la Truman Brewery din Londra, Marea Britanie.

Echipa Grindstone va prezenta patru titluri noi interesante din portofoliul lor de jocuri viitoare, acoperind o varietate de genuri pentru a satisface toți jucătorii.

Printre titlurile prezentate se numără:

1. Jötunnslayer Hordes of Hel (PC): Un joc captivant de supraviețuire în arena hoardelor roguelike, care te poartă într-o căutare periculoasă prin tărâmurile întunecate ale mitologiei nordice. Înfruntă legiuni de inamici și luptă pentru mântuire.

2. Die by the Blade (PC, Consoles): Un luptător 1v1 concentrat pe arme, unde diferența dintre victorie și moarte constă într-o singură lovitură a lamei. Luptă în meciuri tensionate, fiecare lovitură poate fi fatală.

3. Preserve (PC): Un joc puzzle de construcție a naturii, unde jucătorii trebuie să promoveze și să susțină un biom înfloritor și divers, asigurând un mediu armonios.

4. The House of Tesla (PC, Consoles, Mobile): Un joc de aventură captivant care te poartă prin aventurile lui Nikola Tesla. Explorează locații fascinante și rezolvă puzzle-uri intricate în această călătorie plină de mister.

Urmează să fie trei zile pline de distracție și descoperiri pentru toți pasionații de jocuri video la WASD Live 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *