Știri

Editorul Grand Theft Auto 6 este „foarte încrezător” în fereastra de lansare din toamna 2025

La anunțul său din decembrie anul trecut, Grand Theft Auto 6 a primit o fereastră de lansare pentru 2025, iar recent, Take-Two Interactive – compania-mamă a dezvoltatorului Rockstar Games – a restrâns această fereastră până în toamna anului 2025. Deși Rockstar are o istorie de amânări a titlurilor sale emblematice, mulți fani sunt îngrijorați de posibilitatea ca același lucru să se întâmple și cu următorul joc GTA mult așteptat.

Cu toate acestea, CEO-ul Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, a declarat într-un interviu recent pentru CNBC că șansele unei întârzieri par să fie reduse pentru Grand Theft Auto 6. Zelnick a recunoscut că, deși jocul nu va fi complet imun la posibilitatea de întârzieri, Rockstar și Take-Two rămân „foarte încrezători” că GTA 6 va atinge fereastra de lansare țintă.

„Există derapaje în industrie și nu suntem imuni de asta”, a spus el. „Cu toate acestea, am restrâns timpul pentru că suntem foarte încrezători în acel moment.”

Zelnick a mai declarat că momentul specific al lansării jocului va depinde de o serie de factori, de la cât de bine este capabilă echipa de dezvoltare să elimine erorile din experiență până la cât de mulțumit este Rockstar de calitatea jocului. Conform lui Zelnick, acest lucru este mult mai subiectiv și se aliniază cu afirmațiile anterioare similare.

„Există elemente pe care le puteți măsura, de exemplu, numărul de erori dintr-un titlu și fiecare dintre noi se va asigura că avem cât mai puține erori posibil înainte de a le lansa,” a spus el. „Totuși, în cazul unui titlu extraordinar, pentru care există așteptări extraordinare, nu este vorba chiar despre bug-uri, este vorba despre crearea unei experiențe pe care nimeni nu a mai văzut-o până acum, iar Rockstar Games caută perfecțiunea în ceea ce fac. Și perfecțiunea este într-adevăr greu de măsurat, este într-adevăr mai mult subiectivă decât obiectivă.”

Grand Theft Auto 6 este în dezvoltare pentru PS5 și Xbox Series X/S. Recent, s-a anunțat și că Grand Theft Auto 5 a depășit 200 de milioane de unități vândute în întreaga lume, subliniind succesul continuu al seriei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *