Știri

Ediția de colecție de 280 USD a lui Assassin’s Creed Shadows este deja epuizată în unele locuri

Ediția pentru colecționari a jocului Assassin’s Creed Shadows, în valoare de 280 USD, a fost epuizată rapid în numeroase regiuni, indicând un entuziasm considerabil din partea fanilor, chiar dacă jocul nu va fi lansat pentru încă șase luni.

Ubisoft a dezvăluit oficial titlul următoarei intrări din celebra sa franciză pe 13 mai, iar primul trailer cinematografic a fost lansat două zile mai târziu. Precomenzile pentru joc au fost deschise imediat după acest anunț.

Ediția de colecție Assassin’s Creed Shadows epuizată în toată Europa

În ciuda unor critici privind prețurile ridicate, reacția fanilor nu a afectat prea mult performanțele de precomandă. Numeroși retaileri din Europa, inclusiv Game, unic distribuitor al celei mai scumpe ediții în Regatul Unit, și Smyths Toys Superstores, nu mai acceptă precomenzi pentru această ediție. Meccha-Japan a raportat că mai are doar „câteva unități” disponibile pentru versiunea PS5.

De la sfârșitul lui mai 2024, versiunea pentru PC a ediției de colecție nu mai este disponibilă pentru precomandă. În Statele Unite, ediția de colecție pentru consolă este încă disponibilă exclusiv prin GameStop. Deși o ediție limitată epuizată rapid nu garantează întotdeauna succesul, Ubisoft este mulțumit de performanțele precomenzilor pentru Assassin’s Creed Shadows.

Entuziasm ridicat pentru Assassin’s Creed Shadows

Cu un decor plasat în Japonia feudală, un loc cerut de fani de mult timp, Assassin’s Creed Shadows se bucură de o așteptare entuziastă. Noutățile aduse de acest joc includ un sistem de ascuns revizuit, care permite jucătorilor să stingă sursele de lumină și să se ascundă în stilul jocurilor Thief, printre alte inovații.

De asemenea, noua versiune a motorului Anvil, folosită pentru Assassin’s Creed Shadows, este așteptată să suporte ray tracing cu drepturi depline, deși această informație nu a fost confirmată oficial de Ubisoft. RPG-ul open-world va avea acces anticipat pe 12 noiembrie, urmat de lansarea globală trei zile mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *