Știri

Ecranul de titlu pentru Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a fost dezvăluit

Remake-ul Metal Gear Solid Delta: Snake Eater este în dezvoltare pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC, însă nu are o dată oficială de lansare. De la anunțul său acum aproape un an, au fost puține informații despre joc, cu excepția unui montaj în motor al unor medii de joc. Recent, Konami a oferit o scurtă privire într-un videoclip “linia de producție” pe YouTube, în care a fost prezentat ecranul de titlu al jocului.

Ecranul de titlu prezintă o cameră care se deplasează încet printr-o junglă densă, cu sunete familiare ale naturii și muzică de fundal. Sunetul de împușcături însoțește apăsarea butonului Start, creând o atmosferă familiară fanilor seriei Metal Gear Solid. Totuși, aceste detalii sunt doar o mică parte din ceea ce se știe despre joc până în prezent.

Deși informațiile sunt limitate, Konami promite o prezentare video mai amplă în viitor, care ar trebui să ofere mai multe detalii și anunțuri legate de seria Metal Gear. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater este așteptat cu interes de fani și este programat să fie lansat anul acesta, conform informațiilor furnizate de PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *