Zvonuri

Ecranul de meniu Assassin’s Creed Red scapă pe internet și dezvăluie detalii noi

O versiune timpurie a meniului principal al următorului titlu din franciza Assassin’s Creed de la Ubisoft, numit de cod Red, a apărut online, oferind indicii despre atmosfera și protagonistele jocului.

Ubisoft Quebec, cunoscut pentru titlurile precum Assassin’s Creed 4: Black Flag și Odyssey, dezvoltă Red, care promite să ofere o experiență shinobi captivantă și puternică.

Meniul principal aparent dezvăluie fundalul japonez antic al jocului, prezentând două personaje care sugerează posibilele protagoniste duble ale jocului: o femeie asasină și un samurai bărbat.

În mod interesant, meniul permite jucătorilor să-și aleagă personajul chiar de la început, iar existența unei opțiuni „Selectează sezon” sugerează un conținut sezonier planificat.

Deși detaliile meniului indică faptul că jocul se află încă într-un stadiu incipient de dezvoltare, există și o opțiune „Play Demo”, sugerând că Ubisoft ar putea lansa un demo înainte de lansarea completă a lui Assassin’s Creed Red.

Fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații despre Assassin’s Creed Red, iar un eveniment Ubisoft Forward programat pentru 10 iunie ar putea oferi mai multe detalii, inclusiv o posibilă dată de lansare în toamna anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *