Știri

Earth Defense Force 6 va fi lansat pe 25 iulie

Uriașul shooter la persoana a treia de la Sandlot și D3 Publisher, Earth Defense Force 6, își pregătește să pătrundă pe piețele occidentale. După ce a fost lansat în Japonia încă din 2022, jocul primește în sfârșit o dată de lansare specifică pentru publicul occidental. D3 Publisher a confirmat că Earth Defense Force 6 va fi disponibil în Occident pe 25 iulie.

Pentru fanii seriei, aceasta este o veste binevenită. Franciza Earth Defense Force nu este neapărat cunoscută pentru originalitatea sa, dar a reușit să-și câștige o bază de fani dedicată de-a lungul anilor. Cu acțiunea sa plină de insecte și pulpy, jocurile EDF oferă o experiență captivantă și distractivă.

La lansare, Earth Defense Force 6 va fi disponibil pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4 și PC. Fanii vor putea să se bucure de încă o doză de acțiune frenetică și distractivă, pe măsură ce luptă împotriva hoardelor de inamici.

Pentru a vedea mai multe detalii despre lansare, puteți viziona trailerul oficial, care este prezentat sub forma unei știri live, cu un umor adecvat și raportare, în materialul video de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *