Lansări

Earn to Die Rogue: condu prin apocalipsa zombi într-un nou joc plin de acțiune

Not Doppler a dezvăluit că Earn to Die Rogue, așteptata continuare a seriei Earn to Die, va fi lansată pe App Store și Google Play joia viitoare, pe 9 mai.

Earn to Die Rogue îmbină gameplay-ul captivant de conducere caracteristic francizei cu elemente noi de joc roguelite. Jucătorii vor putea să exploreze clădirile pline de zombi pe jos, adunând pradă și piese de mașină esențiale pentru a supraviețui în apocalipsă.

Această lansare marchează revenirea seriei Earn to Die după 2015, când predecesorul său a cunoscut un succes incredibil, ajungând pe primul loc în clasamentele jocurilor plătite iOS în 135 de țări și acumulând peste 160 de milioane de descărcări ca titlu gratuit pe Google Play.

Printre caracteristicile cheie ale jocului se numără:

Parcurgeți 15 etape de platforme pline de acțiune, inclusiv depozite infestate de zombi, mall-uri abandonate și buncăre militare.
Construiți și faceți upgrade la 5 mașini unice, precum un camion taco și un aeroglisor, echipate cu accesorii de luptă împotriva zombilor.
Colectați recompense și îmbunătățiți-vă eroul cu peste 25 de piese de echipament și peste 30 de power-up-uri.
Completați misiuni zilnice și încercați-vă abilitățile în modul Heat, care oferă modificatori de dificultate pentru provocări mai intense.
Earn to Die Rogue va fi disponibil gratuit cu achiziții opționale în aplicație și va fi lansat inițial în 13 limbi diferite. Jocul poate fi deja precomandat pe iOS și preînregistrat pe Google Play, pregătindu-vă pentru o experiență captivantă în lupta împotriva zombilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *