Știri

EA spune că „nu există validitate” pentru Dead Space 2 Remake

Recentele speculații privind un posibil remake al jocului Dead Space 2 au fost contrazise de către editorul Electronic Arts. Jeff Grubb de la Giant Bomb a susținut că un astfel de remake era în lucru, dar EA a respins aceste afirmații, declarând că zvonurile nu au nicio validitate.

Deși EA nu a oferit detalii suplimentare privind negarea zvonului, Grubb a menționat că un remake pentru Dead Space 2 era într-adevăr planificat anterior. Cu toate acestea, se pare că proiectul nu mai este luat în considerare în prezent.

Conform lui Jason Schreier de la Bloomberg, persoanele implicate în proiectul Dead Space 2 Remake au confirmat că declarația EA este corectă și că proiectul nu mai este în curs de dezvoltare. Se pare că echipa de conducere dorea să se concentreze pe dezvoltarea unui nou joc, în loc să se axeze pe un alt remake.

Deși studioul Motive lucra la proiectul Dead Space 2 Remake într-o fază incipientă, această inițiativă nu a fost dusă mai departe. În prezent, Motive Studio este implicat în dezvoltarea jocului Iron Man de la Marvel și în seria Battlefield, fără a mai lua în considerare remake-ul Dead Space 2.

Electronic Arts nu a oferit încă detalii despre viitorul francizei Dead Space după lansarea remake-ului pentru primul joc anul trecut.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *