Trailere

EA SPORTS™ NHL® 24 aduce adevărata intensitate a hocheiului, disponibil astăzi în întreaga lume

Electronic Arts Inc. aduce entuziasmul hocheiului direct în casele jucătorilor cu lansarea EA SPORTS™ NHL® 24, acum disponibil în întreaga lume pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 și Xbox One. Cu noul motor Frostbite™ de la EA, acest joc introduce funcții noi care aduc la viață intensitatea și autenticitatea hocheiului.

Noul motor de evacuare din joc aduce două sisteme cheie: Sustained Pressure și Goalie Fatigue, pentru a simula presiunea constantă și oboseala portarilor în timpul jocului. Acest lucru adaugă un nivel suplimentar de autenticitate și emoție experienței de joc.

Un alt aspect notabil al NHL 24 este mecanica de contact bazată pe fizică, care oferă contact realist între jucători și verificări corporale, contribuind la o senzație autentică a jocului.

NHL 24 vine cu o serie de funcții noi, cum ar fi Vision Passing și Total Control Skill Moves, care fac mișcările de tip evidențiere mai intuitive și accesibile jucătorilor. De asemenea, jucătorii pot trece liber pe gheață, simțind energia și fluxul jocului ca niciodată înainte.

În ceea ce privește modurile de joc, NHL 24 aduce Cross-Play îmbunătățit, permițând jucătorilor de pe platforme diferite să se conecteze în mai multe moduri. Modul Creation Zone a fost îmbunătățit, oferind mai multă personalizare.

NHL 24 introduce și HUT Moments în Hockey Ultimate Team™, permițând jucătorilor să recreeze, să partajeze și să urmărească momente istorice de hochei folosind un sistem în timp real. Acest joc adaugă și un sistem de urmărire a obiectivelor în timp real, menit să mențină jucătorii concentrați pe acțiunea de pe gheață.

Prezentarea a fost modernizată cu Flex Moments, peste 75 de noi sărbători ale golurilor, unghiuri ale camerei, iluminare și comenzi personalizabile pentru sărbători. Dynamic Rink Boards extinde experiența prin realitate augmentată și comunică momentele cheie ale jocului pe gheață.

EA SPORTS NHL 24 este dezvoltat de EA Vancouver și EA Bucharest și este acum disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One. Pentru mai multe detalii, puteți vizita site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *