Trailere

EA Sports FC 24 – Primul trailer a fost lansat, dezvăluirea completă a gameplay-ului va avea loc pe 13 iulie

Electronic Arts a lansat primul trailer oficial pentru EA Sports FC 24, primul titlu de fotbal dezvoltat de EA după încheierea colaborării cu FIFA. Jocul va avea o dezvăluire completă a gameplay-ului pe 13 iulie, la ora 9:30 PT.

Trailerul prezintă mai multe vedete ale fotbalului, printre care se află atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, care va fi și vedeta de copertă a ediției Standard. Alți jucători și legende vor alcătui coperta Ultimate Edition a jocului, iar unele dintre acestea pot fi văzute în trailerul lansat și în miniatura pentru viitorul trailer de dezvăluire a gameplay-ului.

Chiar dacă Electronic Arts nu a anunțat oficial încă, se zvonește că EA Sports FC 24 va fi lansat pe 29 septembrie, iar posesorii Ultimate Edition vor avea acces anticipat începând cu 22 septembrie. Platformele pe care va fi disponibil jocul nu au fost încă dezvăluite, dar este de așteptat ca titlul să includă competiții prestigioase precum UEFA Champions League, Premier League, UEFA Women’s Champions League, NSWL, Barclays Women’s Super League, La Liga Santander, Ligue 1, Bundesliga și Serie A, printre altele. Fanii jocurilor de fotbal sunt așteptați cu interes să primească mai multe detalii în curând.