Știri

EA Sports FC 24 ajunge la 11,3 milioane de jucători de la lansare

EA Sports FC 24, cel mai recent titlu din seria FIFA, a înregistrat un succes notabil de la lansare. Cu toate că vânzările fizice în Marea Britanie au fost cu 30% mai mici decât ale predecesorului FIFA 23, jocul a atras un număr impresionant de jucători online din întreaga lume.

Conform datelor furnizate de Games Industry, EA Sports FC 24 a reușit să atragă 11,3 milioane de jucători din întreaga lume de la lansare. De asemenea, versiunea mobilă a jocului, EA Sports FC Mobile, a avut 11,2 milioane de utilizatori în primele zece zile de la lansare, dintre care 2,2 milioane au fost înregistrate în prima zi.

Cu toate că vânzările fizice în Marea Britanie nu au atins nivelurile înregistrate de predecesorul său, EA Sports FC 24 rămâne a doua cea mai mare lansare fizică din regiune, depășită doar de The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom și Hogwarts Legacy.

Președintele EA Sports, Cam Weber, a comentat aceste cifre impresionante și a subliniat creșterea cu aproape 20% a numărului de jucători noi de la an la an. El a subliniat, de asemenea, angajamentul de a construi cea mai mare comunitate de fotbal din lume prin EA Sports FC.

EA Sports FC 24 este disponibil pe mai multe platforme, inclusiv Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Nintendo Switch și PC. Cu toate că vânzările au fost diferite de la o regiune la alta, aceste cifre arată că franșiza FIFA rămâne extrem de populară în rândul jucătorilor de pe întreg globul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *