Trailere

EA Sports College Football 25 confirmă detalii cruciale

EA Sports College Football 25 a dezvăluit mai multe detalii privind dezvoltarea sa, oferind o privire mai apropiată asupra procesului și caracteristicilor jocului mult anticipat. Într-o mișcare care a captat atenția comunității de jucători, EA a confirmat că jucătorii care optează pentru a fi prezentați în joc vor primi 600 USD și o copie gratuită a acestuia, deschizând astfel posibilitatea unor oferte mai profitabile cu numele, imaginea și asemănarea (NIL).

Un punct important de discuție a fost absența antrenorilor din viața reală în joc, precum Dabo Swinney și Deion Sanders. Cu toate acestea, EA a asigurat că lucrează la modalități de a integra antrenorii renumiți în viitoarele titluri. În ceea ce privește conținutul jocului, EA Sports College Football 25 va include toate cele 134 de echipe FBS, un nou format de playoff cu 12 echipe și toate jocurile de bowl, promițând o experiență completă a fotbalului universitar.

Este demn de menționat că jocul va rula pe același motor ca și Madden, dar EA promite că acesta va avea propria sa atmosferă și caracteristici distincte. Eforturile de dezvoltare includ colectarea de sunete, redări de stadion, fotografii și alte elemente pentru a recrea cât mai fidel atmosfera fiecărui stadion.

Cu toate acestea, fanii programelor FCS vor trebui să aștepte, deoarece EA încă lucrează la modalități de a integra aceste școli în jocurile viitoare. Cu multe detalii fascinante confirmate, așteptările pentru EA Sports College Football 25 rămân ridicate, iar dezvăluirea completă planificată pentru mai anunță o incursiune pasionantă în lumea fotbalului universitar pe 25.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *