Știri

EA SPORTS aduce UEFA EURO 2024 pe terenul virtual în FC 24 și FC Mobile

Electronic Arts, Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat actualizarea Festivalului de Fotbal pentru EA SPORTS FC™ 24 și EA SPORTS FC™ Mobile înainte de viitorul UEFA EURO 2024 ™ turneu. În această actualizare gratuită în joc*, fanii pot experimenta turneul autentic UEFA EURO 2024™ și toate cele 24 de federații calificate (și multe altele) pe PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Nintendo Switch™ și EA SPORTS FC™ Mobile. Jucătorii își pot conduce națiunile către gloria europeană, în timp ce cei mai buni jucători din The World’s Game se înfruntă cap în cap pentru a deveni Campioni ai Europei.

„Nu am putea fi mai încântați să introducem UEFA EURO 2024 în experiențele EA SPORTS FC pentru prima dată, un turneu care creează atât de emoție, competiție remarcabilă și momente de amintit în fiecare an”, a declarat Nick Wlodyka, SVP și Grup. GM, EA SPORTS FC. „Cu această actualizare în joc, fanii pot face istorie alături de unii dintre cei mai buni jucători din Europa, trăind fiecare întorsătură și fior din experiența emblematică a competiției prin toate cele 24 de federații și o varietate de truse autentice, stadioane, moduri de joc și Mai mult.”

EA SPORTS FC™ 24 pune jucătorii pe terenul din Germania cu o experiență captivantă a UEFA EURO 2024™, care reflectă detaliile autentice ale turneului, de la actualizări ale echipamentelor echipei naționale la stadioane din viața reală, precum și capete de stele actualizate pentru a aduce fețele. dintre cei mai buni din Europa pe scena internațională.

„Suntem încântați să anunțăm includerea UEFA EURO 2024 în cadrul EA SPORTS FC și să-l vedem în acțiune ca parte a viitoarelor finale eEURO”, a declarat Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA. „Accesul global al EA SPORTS FC va permite milioanelor de fani să se conecteze și să experimenteze turneul ca niciodată înainte și să-și conducă națiunea preferată virtual, de la faza grupelor până la eliminatorii.”

Jucătorii își pot conduce țara, pot juca ca o vedetă a echipei naționale alese sau ca propriul jucător personalizat. Turneul din joc oferă jucătorilor o varietate de moduri în timp ce își desfășoară drumul către glorie: în modul turneu pentru un singur jucător, în lovitură de început sau față în față cu prietenii online.

  • În modul Lead Your Nation , fanii se pot plasa în inima UEFA EURO 2024™ conducându-și națiunea către victorie, luând cu asalt turneul ca un fotbalist adevărat sau cu un jucător personalizat. Pe măsură ce parcurg etapele, fanii pot alege să navigheze în turneu ca jucător, bucurându-se în același timp de oportunitatea de a finaliza antrenamentele pentru a câștiga PlayStyles, îmbunătățindu-și jocul pe drumul către trofeu.
  • Jucătorii pot experimenta și UEFA EURO 2024™ într-un mod de turneu pentru un singur jucător , care le permite să scrie (sau să rescrie) viitorul națiunii lor. Alegând între una dintre cele 24 de țări calificate sau o altă națiune europeană, fanii își pot face calea de a ieși din grupuri reale și prin knockout.
  • În modul Kick-Off, fanii se pot provoca unii pe alții sau pot juca împotriva CPU AI într-o experiență de turneu autentică, selectând dintr-un meci din faza grupelor sau din runda eliminatorie, inclusiv meciurile actualizate „Meciul zilei” care reflectă meciurile autentice ale turneului.
  • Prietenii pot, de asemenea, să meargă în față și să experimenteze entuziasmul turneului UEFA EURO 2024™ cu meciuri autentice în modul Amicale online .

Un nou set de „Provocări” le va permite fanilor să experimenteze UEFA EURO 2024™ în timp ce câștigă recompense care pot fi deblocate/utilizate în Football Ultimate Team, cluburi, jucător și cariera manager.

În plus, jucătorii se pot bucura de conținutul UEFA EURO 2024™ în Football Ultimate Team, cu o serie de campanii tematice în jurul acțiunii live din Germania. Aceste campanii celebrează jucătorii pregătiți să-și conducă națiunile pe Calea către Glorie, stele inovatoare care apar în fazele grupelor, cei mai buni jucători care au strălucit în turneele anterioare și cei mai buni jucători de-a lungul întregii luni, deoarece festivalul fotbalului aduce emoție. și s-au actualizat articole pentru jucători la Football Ultimate Team.

UEFA EURO 2024™ va veni, de asemenea, la EA SPORTS FC Mobile în perioada 12 iunie – 25 iulie, prezentând un eveniment în joc în care utilizatorii pot experimenta întreaga campanie cu toate cele 24 de țări calificate și pot accesa Key Match , un nou-nouț mod de a juca anumite meciuri din lumea reală UEFA EURO 2024™. EA SPORTS FC Mobile va include și modul Turneu pentru a juca meciuri PvE, subliniat de autenticitatea reală a jocului cu două stadioane, steaguri și bannere ale echipei naționale, tranziții transmise și cântecul UEFA EURO 2024™.

Urmărește trailerul oficial al gameplay-ului pentru UEFA EURO 2024™ în EA SPORTS FC aici .

Citiți detaliile complete ale modului în joc UEFA EURO 2024™, acum disponibil în EA SPORTS FC 24, ca parte a celei mai recente actualizări ale Festivalului de Fotbal aici .

EA SPORTS FC™ 24 este acum disponibil pentru membrii PlayStation®Plus pentru a fi adăugat la catalogul lor până pe 17 iunie**, fiind momentul perfect pentru a vă alătura clubului pentru turneul UEFA EURO 2024™ care sosește în joc. Membrii PlayStation Plus își pot începe experiența EA SPORTS FC sau își pot forma echipa existentă cu PlayStation Plus Football Ultimate Team Starter Pack***, care include 11 jucători care nu pot fi tranzacționați și o alegere a jucătorului cu împrumut cu iconițe.

EA SPORTS FC™ 24 este disponibil acum pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, PC și Nintendo Switch™. Descărcați EA SPORTS FC Mobile din App Store și Google Play Store pentru a accesa World’s Game în buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *