Știri

EA FC 24 TOTW 4 include cel mai bun marcator al Franței din toate timpurile – ca portar

A fi cel mai bun marcator al țării tale din toate timpurile este foarte impresionant, indiferent din ce țară ești. Este cu adevărat o realizare specială atunci când dețineți această onoare pentru una dintre cele mai mari națiuni ale fotbalului, precum Franța. Aparent, EA Sports nu consideră că este suficient de bun pentru a-i oferi lui Olivier Giroud un cartonaș de atacant în Ultimate Team, deoarece marcatorul francez este cel mai bun portar pe EA FC 24 TOTW 4.

Echipa Săptămânii înregistrează o mulțime de inovații în EA FC 24, cum ar fi femeile care sunt în sfârșit implementate corect în Ultimate Team și jucătorilor li se oferă carduri în formă cu poziții alternative. Ambele funcții noi strălucesc în TOTW 4.

Giroud însuși este probabil nedumerit de ce este alegerea săptămânii aceasta pentru portar, dar apariția spate la spate a două jucătoare de sex feminin în Echipa săptămânii este o mică tendință, după ce primele două echipe ne-au lăsat să ne întrebăm dacă EA va limita cota feminină la una pe TOTW.

Din punct de vedere al calității, de departe cel mai bun cartonaș de pe TOTW 4 este acordat lui Federico Valverde de la Real Madrid. Internaționalul din Uruguay a fost deja printre cei mai buni jucători din EA FC 24 cu cartea de bază și acum i se oferă un impuls suplimentar care îl stabilește și mai mult printre elită. Kingsley Coman, Raheem Sterling și Pierre-Emerick Aubameyang sunt celelalte cărți TOTW 4 care merită remarcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *