Trailere

EA a anunțat F1 24 cu lansarea pe 31 mai pentru Xbox, PlayStation și PC

EA Sports a oficializat lansarea lui F1 24, următorul titlu din seria de curse de Formula 1 dezvoltată de Codemasters. Jocul va fi disponibil pe 31 mai pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 și PC, iar precomenzile sunt deja disponibile. Primul trailer a fost lansat împreună cu anunțul oficial.

F1 24 promite o experiență dinamică de manevrare, încorporând cea mai recentă fizică pentru a oferi jucătorilor un control sporit asupra stilului de condus. De asemenea, va include un nou mod Carieră șofer, care promite un gameplay proaspăt, ancorat în lumea sportului. Dezvăluirea completă a jocului este programată pentru luna aprilie.

Un aspect interesant este faptul că jucătorii care dețin F1 23 și precomandă F1 24 vor putea participa la provocări Time Trial cu mașini „selectate” de echipă din 2024 înainte de începerea weekendului de curse. Cei care dețin edițiile anterioare ale jocului vor beneficia, de asemenea, de o reducere de 15% la precomanda pentru ediția Champions a lui F1 24.

Pentru jucătorii F1 23 care precomandă ediția Campionilor din F1 24 înainte de 24 aprilie, va fi organizat un eveniment special în joc, unde vor putea pilota modele din 2024 ale echipelor McLaren, Alpine, Haas și Williams. În plus, modelele din 2023 ale echipelor McLaren și Alpine, folosite în competițiile F1 esports, vor fi disponibile și ele în F1 24. Se așteaptă să fie adăugate și mai multe detalii despre joc înainte de lansarea oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *