Lansări

E timpul să renovăm – Tools Up! Ultimate Edition este disponibil acum

Untold Tales și The Knights of Unity au lansat cu entuziasm Tools Up! Ultimate Edition pe PC, Xbox și Nintendo Switch, oferind jucătorilor o experiență haotică și cooperativă în renovarea caselor. Cu un nou mod PvP, toate cele 45 de niveluri DLC și jocul de bază, această ediție extinsă promite să fie distractivă și captivantă pentru toți cei 2-4 jucători implicați. Lansarea pentru PlayStation este planificată pentru câteva săptămâni mai târziu din motive tehnice.

În Tools Up!, jucătorii formează o echipă pentru a reabilita case și apartamente tot mai bizare, testându-și abilitățile de renovare, multitasking și comunicare. Într-un context de cronometru, ei trebuie să își termine sarcinile, să facă față mizeriei și să finalizeze renovarea înainte de expirarea timpului.

Tools Up! Ultimate Edition include întregul pachet Tools Up!, cuprinzând jocul de bază, toate DLC-urile și actualizările, precum și noul mod PvP, care aduce un element competitiv în experiența de renovare.

Caracteristici ale jocului:

Joc cooperativ local pe canapea pentru 2-4 jucători.
Diverse provocări de renovare într-un complex de apartamente extins.
Cooperați cu prietenii pentru a finaliza sarcinile sau îmbătrâniți în haosul total al renovării.
Mod PvP nou care adaugă o componentă competitivă în care echipele de renovatori se confruntă între ele pentru a îndeplini cele mai multe sarcini posibile.
Ultimate Edition include toate cele 45 de niveluri ale DLC-ului Garden Party, cu tematică sezonieră, precum primăvară, vară și toamnă.
Pasionații de jocuri de petrecere și renovare vor găsi cu siguranță în Tools Up! Ultimate Edition o modalitate distractivă de a-și pune abilitățile la încercare și de a experimenta haosul plăcut al renovării virtuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *