Trailere

Dwarf Fortress anunță lansarea modului de aventură în aprilie 2024

După succesul impresionant înregistrat la lansarea pe Steam în decembrie 2022, Dwarf Fortress se pregătește să aducă o nouă experiență jucătorilor săi. Modul Aventură, așteptat cu nerăbdare, va fi disponibil începând cu luna aprilie 2024, dezvăluind noi funcții și îmbunătățiri semnificative.

Dwarf Fortress, recunoscut pentru construirea și gestionarea forturilor de pitici, extinde universul său prin Modul Aventură, oferind jucătorilor o provocare sub forma unei campanii de jocuri de rol. În acest mod, veți crea un personaj și veți călători printr-o lume generată procedural, plină de forturi variate, orașe, facțiuni și aventuri epice. O noutate semnificativă este posibilitatea de a traversa lumea creată în modul Fortress.

Printre caracteristicile remarcabile aduse de Modul Aventură se numără introducerea chipurilor pentru personaje, datorită sistemului de portret procedural. De asemenea, jucătorii vor putea iniția conversații cu personajele întâlnite în lumea lor și pot forma echipe pentru a explora împreună. O hartă a lumii reînnoită va face orașele, casele și drumurile mai ușor de vizualizat, contribuind la o experiență de explorare îmbunătățită. În domeniul mecanicii de luptă, au fost aduse îmbunătățiri semnificative pentru a oferi jucătorilor o experiență captivantă și diversificată.

Cu lansarea programată pentru aprilie 2024, comunitatea Dwarf Fortress așteaptă cu interes aventurile și descoperirile care vor însoți această expansiune semnificativă. Mai multe detalii despre Modul Aventură vor fi dezvăluite în lunile următoare, așa că rămâneți conectați pentru a afla ultimele noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *