Știri

Dustborn se lansează pe 20 august, noul trailer evidențiază consecințe puternice

Red Thread Games a anunțat data lansării pentru Dustborn, iar noul trailer scoate în evidență puterea alegerilor și consecințele acestora în joc. Lansarea oficială este programată pentru 20 august pe Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PS5 și PC, iar precomenzile sunt deja disponibile. De asemenea, o demo gratuită este disponibilă pentru PC până pe 17 iunie, parte din Steam Next Fest.

Dustborn, anunțat inițial în 2020, urmărește povestea lui Pax, un Anomal care călătorește prin Republica Americană sub controlul Justiției. Într-o lume unde cuvintele au putere, Pax și echipa ei de punk-rock trebuie să navigheze prin conflicte și alianțe complexe pentru a-și îndeplini misiunea de a livra un pachet valoros.

Povestea se bazează pe abilitățile unice ale lui Pax de a utiliza Shouts și Vox pentru a manipula situațiile și a influența personajele pe care le întâlnește. Fiecare dialog și acțiune a jucătorului va avea consecințe, influențând relațiile și cursul poveștii.

În trailerul recent, Pax demonstrează puterea sa într-o oprire de rutină, folosind abilitățile sale pentru a schimba dinamica puterii. Cu o bâtă de baseball și un arsenal de cuvinte, ea este gata să înfrunte Justiția și alte forțe care caută să-i oprească misiunea.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii pe măsură ce ne apropiem de lansarea jocului. Dustborn promite o experiență captivantă într-o lume vibrantă și plină de pericole, unde fiecare decizie contează.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *