Știri

După ce a recunoscut că urăște Fortnite, Post Malone face echipă cu Apex Legends

Se pare că Post Malone, muzicianul cunoscut pentru că și-a exprimat dezgustul față de Fortnite, face echipă cu Apex Legends pentru un eveniment special din joc. Acest eveniment urmează să înceapă pe 7 noiembrie și a fost teasat pe Twitter de către artist.

Post Malone a fost întotdeauna un fan declarat al lui Apex Legends și a preferat acest joc de tip FPS dezvoltat de Respawn Entertainment în defavoarea altor titluri din gen. Acesta este un lucru pe care l-a declarat în mod deschis în mai multe ocazii și chiar a jucat Apex Legends pe platforma Twitch în scopuri caritabile.

În clipul video postat pe Twitter, Post Malone poate fi văzut căzând în joc și cerând calm să fie reînviat de către colegii săi. Această colaborare este cu atât mai interesantă cu cât numele de scenă “Post Malone” a fost creat pur și simplu folosindu-și numele real într-un generator aleatoriu de nume de rapper.

Deși detaliile despre eveniment nu au fost dezvăluite încă, Post Malone confirmă că acesta va include “două săptămâni de haos frumos”. De asemenea, în clip apare un skin Octane, indicând posibilitatea ca acest eveniment să aducă și tematici și obiecte cosmetice legate de artist.

Fanii jocului par încântați de această colaborare, dar sunt, totuși, îngrijorați de potențialul impact asupra portofelelor lor din joc, având în vedere că evenimentele tematice aduc adesea noi elemente cosmetice care pot costa bani reali.

Cu toate acestea, unii speră că evenimentul va include și câteva melodii licențiate de la Post Malone, ceea ce ar adăuga o notă specială jocului, indiferent de cum ar afecta performanțele lor în joc. În timp ce așteptăm mai multe informații despre această colaborare Apex Legends, este un moment potrivit să reamintim de entuziasmul fanilor Titanfall din luna trecută, legat de posibilitatea unui nou joc din universul Titanfall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *