Trailere

Dungeons of Hinterberg se lansează în vara lui 2024

Dezvoltatorul Microbird și editorul Curve Games au anunțat amânarea lansării jocului de aventură de acțiune tip hack-and-slash, Dungeons of Hinterberg. Inițial programat pentru primăvara anului 2024, jocul va fi acum lansat în vara aceluiași an. Această întârziere a fost însoțită de lansarea celui mai recent trailer pentru joc.

Trailerul oferă o privire captivantă asupra peisajelor pitorești ale regiunii Hinterberg, inclusiv vârfurile Doberkogel, pădurile Hinterwald, Kolmstein înzăpezit și mlaștinile de la Brunnelsumpf. În plus, sunt prezentate și unele activități secundare din orașul Hinterberg, cum ar fi o pauză la bar sau o seară de film.

Dungeons of Hinterberg a fost dezvăluit inițial în iunie 2023, în cadrul Xbox Games Showcase. Jocul se concentrează pe protagonista Luisa, care sosește în satul Hinterberg, unde prezența temnițelor magice a dus la o creștere a turismului.

Așteptat pe PC și Xbox Series X/S, Dungeons of Hinterberg va fi, de asemenea, disponibil în cadrul abonamentului Xbox Game Pass la lansare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *