Lansări

Dune: Spice Wars s-a lansat pe Xbox Series X/S

După câteva luni ca exclusivitate pentru PC, Dune: Spice Wars a sosit acum pe Xbox Series X/S, oferindu-le jucătorilor o experiență de strategie în timp real pe consolă. Lansarea include, de asemenea, o nouă interfață special concepută pentru a se potrivi ecranelor televizoarelor și o schemă de control adaptată pentru utilizarea unui controler.

Ca parte a lansării sale pe Xbox, Dune: Spice Wars este disponibil și prin Xbox Game Pass, oferindu-le abonaților acces la acest joc de strategie captivant. Noua schemă de control asigură că jucătorii au toate instrumentele necesare pentru a planifica și a duce la îndeplinire strategiile lor în universul captivant al lumii Arrakis.

Dune: Spice Wars a fost inițial disponibil în formă sa 1.0 ca exclusivitate pentru PC, iar acum, cu lansarea pe Xbox Series X/S, aduce jocul captivant și pe aceste console de ultimă generație. Lansarea pe Xbox vine la câteva luni după debutul pe PC și după ce jocul a petrecut o perioadă semnificativă în calitate de titlu Early Access pe platforma Steam.

Pe lângă modul de campanie, Dune: Spice Wars oferă și un mod de cucerire, permițând jucătorilor să preia rolul oricărei case și să se angajeze în bătălii pe hărți generate procedural. Existența unui mod multiplayer adaugă o dimensiune suplimentară, oferind opțiuni pentru confruntări 1v1, 2v2 și free-for-all pentru până la patru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *