Trailere

“Dune: Awakening” – Un nou joc de supraviețuire care reinterpretează elementele de bază ale genului

“Dune: Awakening” este un nou joc de supraviețuire care reinterpretează elementele de bază ale genului, potrivit unei noi interviuri cu dezvoltatorul de jocuri Funcom. Jocul este bazat pe universul popular de science-fiction “Dune” și se concentrează pe supraviețuirea într-un mediu ostil și pe gestionarea resurselor.

Potrivit dezvoltatorului, “Dune: Awakening” va avea un sistem unic de colectare a resurselor și un sistem de gestionare a personalităților. Jucătorii vor trebui să colecteze resurse pentru a-și construi adăposturi, dar vor trebui să se concentreze și pe gestionarea personalităților, deoarece acestea vor fi afectate de condițiile de mediu și de resursele disponibile.

De asemenea, jocul va include un sistem de îmbunătățire a personajului și o varietate de arme și echipamente pentru a face față pericolelor. Dezvoltatorul a declarat că jocul va fi o experiență unică de supraviețuire, cu un accent pe explorare și descoperirea poveștii din spatele acestui univers.

Deși nu există încă o dată de lansare pentru joc, acesta pare să fie unul promițător pentru fanii genului de supraviețuire și ai universului “Dune”.