Trailere

Dubai Builder – un nou joc de strategie de la Games Incubator

Games Incubator a dezvăluit noul său joc de strategie, Dubai Builder, care va fi disponibil pe platforma Steam. Acest joc captivant îi va provoca pe jucători să devină urbanisti și manageri ai unui oraș modern în inima deșertului din Dubai.

În Dubai Builder, jucătorii vor avea oportunitatea de a construi și dezvolta un oraș modern într-un mediu dificil, precum deșertul din Dubai. Cu un buget modest și acces la malul apei, jucătorii vor trebui să aloce fonduri în mod strategic pentru construcția orașului. Aspectul orașului trebuie proiectat cu grijă pentru a oferi o bună calitate a vieții rezidenților, pentru a promova creșterea afacerilor și turismul.

Dezvoltarea în deșert vine cu provocări, inclusiv condiții climatice extreme și deficit de resurse. Petrolul este o resursă cheie pentru progresul orașului, iar jucătorii vor trebui să exploateze resursele din apropiere pentru a finanța construcția orașului și pentru a satisface nevoile conducătorului lor. Utilizarea resurselor naturale de energie pentru dezvoltarea durabilă a energiei este, de asemenea, importantă.

Jucătorii vor avea ocazia de a construi și gestiona un oraș într-unul dintre cele mai iconice locuri din lume. Dubai Builder poate fi adăugat pe lista de dorințe Steam pentru a fi la curent cu noutățile și actualizările jocului.

Dubai Builder este un joc de strategie de construire a orașului care oferă o experiență captivantă în dezvoltarea urbană în mediul unic al Dubaiului. Jucătorii vor avea șansa de a-și demonstra abilitățile în planificarea și gestionarea orașului în această aventură de construcție urbană în deșert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *