Lansări Trailere

Dredge: The Pale Reach este disponibil acum pe console și PC

Extinderea plătită pentru Black Salt Games’ Dredge, intitulată The Pale Reach, este acum disponibilă pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. Această adiție aduce între una și trei ore de conținut nou, inclusiv 11 specii de pești și crabi, o barcă de spărgător de gheață și multe altele, la prețul de 5,99 USD.

Jucătorii pot explora noul biom cu aisberguri și ape înghețate în timp ce investighează soarta echipajului anterior. Povestea implică întâlnirea cu personaje familiare, cum ar fi Fotograful, și deblocarea a patru piese noi de echipament, o barcă în stil spărgător de gheață și blocuri de gheață pentru păstrarea capturilor. Cu 11 specii de pești și crabi, un narval amenințător și opt realizări de câștigat, Pale Reach aduce o experiență nouă și captivantă în universul Dredge.

Această extensie plătită se așteaptă să ofere jucătorilor între una și trei ore de conținut proaspăt la un preț accesibil de 5,99 USD. Dredge, jocul de pescuit cosmic horror, a obținut recenzii pozitive de la critici și a fost apreciat de către jucători, cu peste un milion de exemplare vândute de la lansarea sa în martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *